Plezier

Met iedere dag andere spellen en activiteiten zorgen we ervoor dat ieder kind een leuke week heeft. We maken ieder jaar weer een nieuw programma, dus geen enkel kampjaar is hetzelfde.

Betaalbaar

Naast de kampprijs, betaalt ook de leiding een eigen bijdrage om mee te gaan op kamp en zoeken we actief sponsoring. Hierdoor kunnen de kampprijs zo laag mogelijk houden.

Aandacht

Wij vinden het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Daarom gaat er veel leiding mee. We doen er alles aan om te laten zien dat uw vertrouwen in ons terecht is.

Kampweek 2023 08 - 15 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Sponsoring
Wat we doen Met uw

Sponsoring

Kamp Scala wordt volledig vrijwillig georganiseerd (de leiding betaalt zelf ook om mee te gaan op kamp). Al het geld dat bij ons binnen komt, wordt gebruikt om de kinderen een zo leuk mogelijke week te geven. Om een beeld te geven van wat we kunnen doen met uw sponsoring, staan op deze pagina verschillende sponsoropties. Als u ons wilt sponsoren dan kunt u dat doen door één van de onderstaande opties te kiezen. We zijn blij met ieder bedrag,

 

Sponsor een kind

Ieder jaar krijgen we inschrijvingen van ouders waarvoor het (geheel) betalen van de kampprijs niet mogelijk is. Wij zijn er trots op dat we, mede door uw sponsoring, deze kinderen toch mee kunnen nemen op kamp.

Reeds opgehaald: 0
Reeds opgehaald:
€ 0,00 / € 0,00
Bedrag € -

Sponsor Kamp Scala

We willen de kinderen iedere keer weer de leukste week van het jaar bezorgen. Met uw sponsorgeld kunnen we ze net dat beetje extra bieden. Zo hebben we vorig jaar bijvoorbeeld extra goed op de warmte in kunnen spelen door extra zwembadjes en waterijsjes te kopen.

Reeds opgehaald:
EUR: € 150,00
Bedrag € -

Wilt u ons op een andere manier helpen? Kent u bijvoorbeeld een buschauffeur die ons zou willen helpen of kunt u eten/drinken laten sponsoren door een supermarkt. Dan zijn we hier natuurlijk ook enorm blij mee!

Laat hieronder weten wat u voor ons kunt doen.

2 + 8 =