Plezier

Met iedere dag andere spellen en activiteiten zorgen we ervoor dat ieder kind een leuke week heeft. We maken ieder jaar weer een nieuw programma, dus geen enkel kampjaar is hetzelfde.

Betaalbaar

Naast de kampprijs, betaalt ook de leiding een eigen bijdrage om mee te gaan op kamp en zoeken we actief sponsoring. Hierdoor kunnen de kampprijs zo laag mogelijk houden.

Aandacht

Wij vinden het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Daarom gaat er veel leiding mee. We doen er alles aan om te laten zien dat uw vertrouwen in ons terecht is.

Kampweek 2022 09 - 16 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De leiding van

Kamp Scala
een topteam

Vrijwilligers

Het hele jaar door voorbereiden en dan een week op kamp met een groep kinderen in de eerste week van hun vakantie. Dat kan niet zomaar iedereen! Gelukkig hebben wij een leidinggroep als geen ander. Ervaren leiding om de nieuwe leiding te helpen, showbeesten voor de bonte avond en leiding waarbij je je rust kunt vinden. Leiding die te gekke spellen verzint, leiding die een drie gangen diner kan koken voor 60 mensen en leiding die alles coordineert.  Enorm divers en toch een hecht team.

 

Irene
(Kookstaf)

Meer informatie

Hallo! Ik ben Irene. Ik heb samen met mijn vriend 2 dochters van 10 en 8 jaar oud. Ik ben fotograaf, ik speel graag spelletjes, ga graag naar het theater en escaperooms en je kan me wakker maken voor een patatje! Ik ga dit jaar voor de 14e keer mee als leiding. Zo’n bijzondere sfeer is dat altijd. Ik geniet van de voorbereidingen met de leiding en het bedenken van onvergetelijke spellen! 

Mette

(Leiding)

Meer informatie

Hi! Ik ben Mette. Op dit moment studeer ik theaterwetenschap in Amsterdam, waar ik ook woon. Buiten mijn studie ben ik ook veel bezig met theater, zowel op het podium en achter de schermen als in de zaal. Daarnaast maak ik graag muziek en bungel ik vaak aan de klimmuur. Ik ben als kind al vele jaren mee geweest met Kamp Scala en nu met net zo veel plezier als leiding weer. Ik heb vooral heel veel zin in alle gezelligheid die kamp met zich mee brengt!


Chantal
(Leiding)

Meer informatie

Hoi! Mijn naam is Chantal en ik werk als (school)diëtiste in Rotterdam-Zuid. Ik ga al meer dan acht jaar mee met Kamp Scala, en vind het ieder jaar weer een fantastisch avontuur. Zowel de rol als keukenstaf, leiding en hoofdleiding heb ik in de afgelopen jaren op mij genomen, zodat ik het kamp van binnen en buiten heb leren kennen. Aankomende kampweek heb ik de rol als leiding en doe ik graag zo veel mogelijk mee met alle spellen! Vooral de spellen waarin de kinderen tegen de leiding gaan strijden vind ik het tofste; wat zijn we dan allemaal fanatiek! Ik heb er weer zin in!

Naam

(Leiding)

Meer informatie

Robin

(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi allemaal!
Ik ben Robin, 23 jaar oud en ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ik ben in 2018 afgestudeerd als Grafisch Vormgever.
Nu werk ik sinds juli 2019 bij Janssen in Leiden.
Vroeger ben ik als kind ook altijd mee geweest op kamp, wat ik altijd superleuk
vond! En dit wordt mijn 5e kampjaar als leiding.
Mijn lievelings dag van kamp is de dorp dag! Ik vind het ontzettend leuk om in
het dorp met alle kids en leiding een spel te doen en daarna lekker te shoppen
en ijsjes te eten.
Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om met jullie een supergezellige kamp week
van te maken! Ik kan niet wachten op de zomervakantie!

Alexander

(Kookstaf)

Meer informatie

Hoi, mijn naam is Alexander, ben 36 jaar en ga voor de 7e keer mee met Kamp Scala. Ik ben werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en al 18 jaar werkzaam bij Defensie. Ik zal samen met Irene in de keuken staan en het eten verzorgen tijdens de kamp week. Ik heb er weer onwijs veel zin in en kan niet wachten om gezellig met de andere leiding er weer een leuke week van te maken.


Laurens

(Leiding)

Meer informatie

Hoi! Ik ben Laurens, woon in Leiden en studeer daar Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Naast het studeren werk ik als barman in een restaurant en speel ik graag gitaar en piano. Het leukste aan kamp vind ik het zingen en voetballen tussen alle andere geweldige activiteiten door. Daarnaast is het top om met mijn medeleiding gave spellen te bedenken en het hele jaar naar een fantastische kampweek toe te mogen werken!

Kars

(Leiding)

Meer informatie

Hoi allemaal, ik ben Kars en ondertussen 27 jaar oud. Net als de meeste andere leiding ben ik opgegroeid in Zoetermeer. Na mijn middelbare school ben ik in Nijmegen gaan studeren en inmiddels werk en woon ik in Maastricht. Vorig jaar, toen kamp Scala voor haar kampweek afreisde naar Limburg, mocht ik voor het eerst mee als leiding. Geheel toeval? Ik weet het niet, maar ik vond het fantastisch om iedereen welkom heten in deze fantastische provincie. Dit jaar helaas geen Limburgse bestemming, maar ik ga graag weer mee. Mijn vrije tijd besteed ik aan het bedenken van nieuwe spelletjes voor het kamp en het regelen van een gepaste welkomstceremonie op de kamplocatie. Daarnaast speel ik toneel en tennis, of ga ik zoek naar nieuw plantjes voor op mijn mini-balkon. Ik kan niet wachten op een fantastische kampweek met zijn allen. Tot snel!

Marjolein

(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hee, ik ben Marjolein en ik ben 24 jaar. In het dagelijks leven ben ik juf op een basisschool. Mijn hobby’s zijn lezen, films kijken en gezellige dingen doen met vriendinnen. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor sushi, taart of verse muntthee.
Als kind ben ik altijd met kamp mee geweest. Ik vond grote spellen altijd erg leuk als kind. Als leiding verzin ik graag nieuwe spellen. Ik kijk erg uit naar de kampweek!

Klaartje

(Leiding)

Meer informatie

Hallo allemaal! Ik ben Klaartje. Ik woon in Zoeterwoude Dorp met mijn vriend en zoontje van 4. Ik werk als griffier bij de rechtbank Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik vaak in mijn moestuin te vinden en ik houd ook erg van (berg)wandelen en fietsen. Als kind ben ik zes jaar mee geweest op kamp en daarmee is het allemaal begonnen. Ik heb het even nageteld en dit wordt mijn 23e jaar als leiding (Kamp Scala heette vroeger anders), dus ik ben hier wel een beetje de kampoma 😉. Maar het is dan ook zo ontzettend leuk om op kamp te gaan! Ik vind het altijd heerlijk om weer een beetje kind te mogen zijn, weer tikkertje en verstoppertje te spelen (in allerlei varianten), gek te doen en lol te maken met elkaar. Maar ook een spelletje aan tafel of een beetje kletsen met de kids is genieten en ik vind het ook altijd erg leuk om verkleed te gaan. Dus ik heb er weer helemaal zin in!

Ruben

(Leiding)

Meer informatie

Hoiii, mijn naam is Ruben en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik in Barcelona gestudeerd voor mijn master Economie. Naast studeren geef ik examentraining aan leerlingen in 6 vwo en 5 havo. Ik ga voor de vierde keer mee als leiding. Ook voor de leiding is de kampweek een van de leukste weken van het jaar. Je wordt even helemaal uit je normale dagelijkse bezigheden getrokken en bent maar bezig met één ding: zoveel mogelijk plezier maken met iedereen. Tot snel!


Ayres

(Leiding)

Meer informatie

Hallo! Ik ben Ayres, 26 jaar oud en woon in Leiden. Mijn studie was Sociale Psychologie en ik werk nu voor de gemeente Leiden. Ik ga al 6 jaar mee op kamp en mijn favoriete activiteit op kamp is de bonte avond. Ik hou er ook erg van om strafcorvee te geven, te zingen en om lekker gek te doen. Maar de grootste reden dat ik mee ga zijn alle leuke kinderen, leiding en de super leuke week die wij elk jaar met elkaar hebben.