Plezier

Met iedere dag andere spellen en activiteiten zorgen we ervoor dat ieder kind een leuke week heeft. We maken ieder jaar weer een nieuw programma, dus geen enkel kampjaar is hetzelfde.

Betaalbaar

Naast de kampprijs, betaalt ook de leiding een eigen bijdrage om mee te gaan op kamp en zoeken we actief sponsoring. Hierdoor kunnen de kampprijs zo laag mogelijk houden.

Aandacht

Wij vinden het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Daarom gaat er veel leiding mee. We doen er alles aan om te laten zien dat uw vertrouwen in ons terecht is.

Kampweek 2024 13 - 20 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De leiding van

Kamp Scala
een topteam

Vrijwilligers

Het hele jaar door voorbereiden en dan een week op kamp met een groep kinderen in de eerste week van hun vakantie. Dat kan niet zomaar iedereen! Gelukkig hebben wij een leidinggroep als geen ander. Ervaren leiding om de nieuwe leiding te helpen, showbeesten voor de bonte avond en leiding waarbij je je rust kunt vinden. Leiding die te gekke spellen verzint, leiding die een drie gangen diner kan koken voor 60 mensen en leiding die alles coordineert.  Enorm divers en toch een hecht team.

 

Kars
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi allemaal, ik ben Kars, 31 jaar oud en hoofdleiding bij Kamp Scala.

Net als de meeste andere leiding ben ik opgegroeid in Zoetermeer. Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Maastricht waar ik werk en van het bourgondische leven geniet.

In mijn vrije tijd speel ik toneel en tennis, of ga ik op zoek naar nieuw plantjes voor op mijn balkon.
Ik heb er super veel zin. Watergevechten, toneelstukjes en originele spellen. Ik kan niet wachten! Waar kijken jullie het meest naar uit?

Ruben A
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi, ik ben Ruben, 25 jaar, en ik ga voor de zevende keer mee op kamp Scala, voor de tweede keer als hoofdleiding! In het dagelijks leven doe ik een PhD Econometrie aan de Universiteit van Tilburg, dat betekent dat ik lesgeef aan studenten en onderzoek doe.
Op kamp doe ik graag k3-dansjes, voetballen en natuurlijk zing ik graag de canon over kippen met de hele groep. Bij spellen ben ik soms nóg fanatieker dan de kampkinderen en probeer ik op alle mogelijke manieren te winnen. Zorg dus dat je bij mij in het team zit deze zomer!

Klaver

(Leiding)

Meer informatie
Mijn naam is Klavertje en ik ben 23 jaar. Naast dat ik nog student ben werk ik in de gehandicaptenzorg. Dit jaar zal ik voor het eerst meegaan met Kamp SCALA. Ik kijk het meest uit naar de dropping en het uitbreken. Oh nee, uitbreken daar doen we niet aan😜.
Ik heb er zin in en tel de dagen af!!

Laurens

(Kookstaf)

Meer informatie

Hoi hoi! Ik ben Laurens, woon in Leiden en studeer daar Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Naast het studeren werk ik in de thuiszorg en speel ik graag gitaar en piano. Het leukste aan kamp vind ik het zingen en voetballen tussen alle andere geweldige activiteiten door. Daarnaast is het top om met mijn medeleiding gave spellen te bedenken en het hele jaar naar een fantastische kampweek toe te mogen werken! Na een aantal jaar als dagleiding te zijn meegegaan, zal ik dit jaar onderdeel zijn van het keukenteam!

Eva

(Kookstaf)

Meer informatie
Hi, mijn naam is Eva en ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en fotografeer ik. Sinds 2023 ga ik mee met Kamp Scala in de keuken en ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien! ✨

Ruben R

(Leiding)

Meer informatie
Hey! Mijn naam is Roest! Of Ruben, maar net wat jullie beter ligt :).
Dit jaar ga ik voor de derde keer mee als leiding, en zevende jaar in totaal. Stiekem ben ik ook vier jaar mee geweest als kind.
Ik ben 21 en zit op het Grafisch Lyceum in Utrecht waar ik Grafisch vormgeving studeer, ook als hobby teken ik graag.
Op een dag is mijn plan om Architect te worden dus voorlopig zit ik nog wel in de boeken…
Uitbreken en niet slapen is toch ook wel een beetje mijn passie, al helemaal op Kamp!

Amber

(Leiding/Kookstaf)

Meer informatie

Hi! Ik ben Amber, ik ben 23 jaar en dit wordt mijn derde als kampleiding. Vroeger ben ik ook mee geweest als kind met Kamp Scala en Kamp Twee, nu vind ik het net zo leuk om mee te gaan als leiding!
Ik kom uit Zoetermeer en ik studeer om diëtist te worden. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of een boek lezen. Ik hou van op avontuur gaan en stiekem ga ik heel graag met jullie mee uitbreken in de nacht. Ik heb er zin in!!!!!🔥🏕

Robin

(Leiding)

Meer informatie

Hoi allemaal!
Ik ben Robin en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ik ben in 2018 afgestudeerd als Grafisch Vormgever.
Nu werk ik sinds juli 2019 bij Janssen Biologic in Leiden.
Vroeger ben ik als kind ook altijd mee geweest op kamp, wat ik altijd superleuk vond!
En nu ga ik al sinds 2016 mee op kamp als leiding!
Mijn lievelings- dag van kamp is de dorp dag! Ik vind het ontzettend leuk om in het dorp met alle kids en leiding een spel te doen en daarna lekker te shoppen en ijsjes te eten.
Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om met jullie een supergezellige kamp week van te maken!
Ik kan niet wachten op de zomervakantie!

Mette

(Leiding)

Meer informatie

Hi! Ik ben Mette. Op dit moment studeer ik theaterwetenschap in Amsterdam, waar ik ook woon. Buiten mijn studie ben ik ook vaak te vinden in het theater, zowel op het podium en achter de schermen als in de zaal. Daarnaast maak ik graag muziek, ik zing in een klassiek koor en speel gitaar en dwarsfluit. Ik ben als kind al vele jaren mee geweest met kamp Scala en nu met net zo veel plezier als leiding weer. Ik heb heel veel zin om lekker rond te rennen door het bos, samen liedjes te zingen rond het kampvuur en spelletjes te spelen met elkaar. Ik heb eigenlijk vooral zin in alle gezelligheid die kamp met zich mee brengt!