Plezier

Met iedere dag andere spellen en activiteiten zorgen we ervoor dat ieder kind een leuke week heeft. We maken ieder jaar weer een nieuw programma, dus geen enkel kampjaar is hetzelfde.

Betaalbaar

Naast de kampprijs, betaalt ook de leiding een eigen bijdrage om mee te gaan op kamp en zoeken we actief sponsoring. Hierdoor kunnen de kampprijs zo laag mogelijk houden.

Aandacht

Wij vinden het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Daarom gaat er veel leiding mee. We doen er alles aan om te laten zien dat uw vertrouwen in ons terecht is.

Kampweek 2023 08 - 15 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De leiding van

Kamp Scala
een topteam

Vrijwilligers

Het hele jaar door voorbereiden en dan een week op kamp met een groep kinderen in de eerste week van hun vakantie. Dat kan niet zomaar iedereen! Gelukkig hebben wij een leidinggroep als geen ander. Ervaren leiding om de nieuwe leiding te helpen, showbeesten voor de bonte avond en leiding waarbij je je rust kunt vinden. Leiding die te gekke spellen verzint, leiding die een drie gangen diner kan koken voor 60 mensen en leiding die alles coordineert.  Enorm divers en toch een hecht team.

 

Kars
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi allemaal, ik ben Kars, 30 jaar oud en dit jaar hoofdleiding. Net als de meeste andere leiding ben ik opgegroeid in Zoetermeer. Inmiddels woon alweer een tijdje in Maastricht waar ik werk aan de universiteit. Met alle liefde pak ik eens per maand de trein voor de kampactiviteiten en -vergaderingen. In mijn vrije tijd speel ik toneel en tennis, of ga ik zoek naar nieuw plantjes voor op mijn mini-balkon. Op kamp geniet ik het meeste van watergevechten, toneelstukjes bij kampjournaal en de dropping. Ik kan niet wachten op een fantastische kampweek met zijn allen. Tot snel!

Ruben A
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoiii, mijn naam is Ruben en ik ben 23 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik in Barcelona gestudeerd voor mijn master Economie. Naast studeren geef ik examentraining aan leerlingen in 6 vwo en 5 havo. Ik ga voor de vijfde keer mee als leiding. Ook voor de leiding is de kampweek een van de leukste weken van het jaar. Je wordt even helemaal uit je normale dagelijkse bezigheden getrokken en bent maar bezig met één ding: zoveel mogelijk plezier maken met iedereen. Tot snel!

Chantal

(Leiding)

Meer informatie

Hoi! Mijn naam is Chantal en ik werk als (school)diëtiste in Rotterdam-Zuid. Ik ga al meer dan acht jaar mee met Kamp Scala, en vind het ieder jaar weer een fantastisch avontuur. Zowel de rol als keukenstaf, leiding en hoofdleiding heb ik in de afgelopen jaren op mij genomen, zodat ik het kamp van binnen en buiten heb leren kennen. Aankomende kampweek heb ik de rol als leiding en doe ik graag zo veel mogelijk mee met alle spellen! Vooral de spellen waarin de kinderen tegen de leiding gaan strijden vind ik het tofste; wat zijn we dan allemaal fanatiek! Ik heb er weer zin in!

Amber

(Leiding)

Meer informatie

Hey! Ik ben Amber, 21 jaar en ik ga dit jaar voor het eerst mee op kamp. Ik kom uit Schiedam en studeer nu om diëtist te worden in Den Haag. Buiten mijn studie om vind je me vaak in sportkleding, ik hou van zwemmen, hardlopen en crossfit.

Ik heb super veel zin om mee te gaan en kijk het meest uit naar de gezelligheid van kamp!!

Robin

(Leiding)

Meer informatie

Hoi allemaal!
Ik ben Robin, 24 jaar oud en ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ik ben in 2018 afgestudeerd als Grafisch Vormgever.
Nu werk ik sinds juli 2019 bij Janssen Biologic in Leiden.
Vroeger ben ik als kind ook altijd mee geweest op kamp, wat ik altijd superleuk
vond! En nu ga ik al sinds 2016 mee op kamp als leiding!
Mijn lievelings dag van kamp is de dorp dag! Ik vind het ontzettend leuk om in
het dorp met alle kids en leiding een spel te doen en daarna lekker te shoppen
en ijsjes te eten.
Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om met jullie een supergezellige kamp week
van te maken! Ik kan niet wachten op de zomervakantie!

(Leiding)

Meer informatie

Laurens

(Leiding)

Meer informatie

Hoi hoi! Ik ben Laurens, woon in Leiden en studeer daar Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Naast het studeren werk ik in de thuiszorg en speel ik graag gitaar en piano. Het leukste aan kamp vind ik het zingen en voetballen tussen alle andere geweldige activiteiten door. Daarnaast is het top om met mijn medeleiding gave spellen te bedenken en het hele jaar naar een fantastische kampweek toe te mogen werken!

Pauline
(Leiding)

Meer informatie

Hoi hoi,
Ik ben Pauline, 23 jaar en kom uit ’t Westland. Dit jaar ga ik voor het eerst mee met Kamp Scala!
2018 ben ik afgestudeerd als Leidinggevende Travel & Hospitality. Vanaf 2018 ben ik actief als nanny. Afgelopen drie maanden heb ik in Egypte en Oeganda gewoond. Reizen is mijn grote hobby, daarnaast hou ik van zingen en dansen. Ik ben Salsation instructrice en heb dus onwijs veel zin om met z’n allen een dansje te doen 😉
Als kind zat ik op scouting en ging daar altijd mee op kamp, wat ik echt geweldig vond.
Ik kan niet wachten om er een superleuk, onvergetelijk kamp van te maken met zijn allen! ❤️

 

(Leiding)

Meer informatie

Klaartje

(Leiding)

Meer informatie

Hallo allemaal! Ik ben Klaartje. Ik woon in Zoeterwoude Dorp met mijn vriend en zoontje van 4. Ik werk als griffier bij de rechtbank Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik vaak in mijn moestuin te vinden en ik houd ook erg van (berg)wandelen en fietsen. Als kind ben ik zes jaar mee geweest op kamp en daarmee is het allemaal begonnen. Ik heb het even nageteld en dit wordt mijn 23e jaar als leiding (Kamp Scala heette vroeger anders), dus ik ben hier wel een beetje de kampoma 😉. Maar het is dan ook zo ontzettend leuk om op kamp te gaan! Ik vind het altijd heerlijk om weer een beetje kind te mogen zijn, weer tikkertje en verstoppertje te spelen (in allerlei varianten), gek te doen en lol te maken met elkaar. Maar ook een spelletje aan tafel of een beetje kletsen met de kids is genieten en ik vind het ook altijd erg leuk om verkleed te gaan. Dus ik heb er weer helemaal zin in!

Meer informatie

 Ayres

(Leiding)

Meer informatie

Hallo! Ik ben Ayres, 27 jaar oud en woon in Leiden. Mijn studie was Sociale Psychologie en ik werk nu voor de gemeente Leiden. Ik ga al 7 jaar mee op kamp en mijn favoriete activiteit op kamp is het kampvuur. Ik hou er ook erg van om strafcorvee te geven, te zingen en om lekker gek te doen. Maar de grootste reden dat ik mee ga zijn alle leuke kinderen, leiding en de superleuke week die wij elk jaar met elkaar hebben.

Ruben R
(Leiding)

Meer informatie

Hoi ik ben Ruben! ik ben negentien jaar en begin komend jaar mijn opleiding grafisch vormgeving, ik teken zelf graag als hobby en ben van plan hierna Architectuur te vervolgen.
Ik ben zelf vier jaar mee geweest als kind en beide mijn ouders zijn voorheen mee geweest als leiding.
Uitbreken en niet slapen is toch wel mijn passie, all helemaal met kamp!

Meer informatie
Meer informatie