Plezier

Met iedere dag andere spellen en activiteiten zorgen we ervoor dat ieder kind een leuke week heeft. We maken ieder jaar weer een nieuw programma, dus geen enkel kampjaar is hetzelfde.

Betaalbaar

Naast de kampprijs, betaalt ook de leiding een eigen bijdrage om mee te gaan op kamp en zoeken we actief sponsoring. Hierdoor kunnen de kampprijs zo laag mogelijk houden.

Aandacht

Wij vinden het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Daarom gaat er veel leiding mee. We doen er alles aan om te laten zien dat uw vertrouwen in ons terecht is.

Kampweek 2023 08 - 15 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De leiding van

Kamp Scala
een topteam

Vrijwilligers

Het hele jaar door voorbereiden en dan een week op kamp met een groep kinderen in de eerste week van hun vakantie. Dat kan niet zomaar iedereen! Gelukkig hebben wij een leidinggroep als geen ander. Ervaren leiding om de nieuwe leiding te helpen, showbeesten voor de bonte avond en leiding waarbij je je rust kunt vinden. Leiding die te gekke spellen verzint, leiding die een drie gangen diner kan koken voor 60 mensen en leiding die alles coordineert.  Enorm divers en toch een hecht team.

 

Kars
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi allemaal, ik ben Kars, 30 jaar oud en dit jaar hoofdleiding bij Kamp Scala. Net als de meeste andere leiding ben ik opgegroeid in Zoetermeer. Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Maastricht waar ik ook werk en van het bourgondische leven geniet. In mijn vrije tijd speel ik toneel en tennis, of ga ik op zoek naar nieuw plantjes voor op mijn balkon.

Wat ontzettend leuk dat we met zo’n grote en leuke groep op kamp gaan dit jaar. Veel bekende gezichten en een hoop nieuwe kinderen die we hebben leren kennen bij het bowlen en de kennismakingsavond. Mocht je nog een vriendje of vriendinnetje kennen die mee wilt, er zijn nog een paar laatste plekken vrij!

Ik heb er super veel zin. Watergevechten, toneelstukjes, en originele spellen, ik kan niet wachten. Waar kijken jullie het meest naar uit?

Ruben A
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi, ik ben Ruben, 24 jaar, en ik ga voor de zesde keer mee op kamp Scala, voor het eerst als hoofdleiding!
Op kamp doe ik graag k3-dansjes, voetballen en natuurlijk de canon over kippen zingen met de hele groep. Bij spellen ben ik soms nóg fanatieker dan de kampkinderen en probeer ik op alle mogelijke manieren te winnen. Zorg dus dat je bij mij in het team zit deze zomer!

Chantal

(Leiding)

Meer informatie

Hoi! Ik ben Chantal en dit is alweer mijn 10e jaar dat ik mee ga met Kamp Scala! Als ik denk aan de komende week kan ik dan ook alleen maar glimlachen; ik heb er zo veel zin in! In het dagelijkse leven werk ik als dietiste voor mijn eigen praktijk met mijn collega’s, heb ik een grote moestuin en houd ik van wandelvakanties, chocolade en spelletjes avond met mijn vrienden!

 

Een paar weetjes!

📜 Ik schrijf ieder jaar zelf het kampvuur verhaal! Alles wat te maken heeft met magie, piraten, avonturen en moed komt er in terug en ik ben zelf dol op boeken; 

🥰 1 van de leukste dingen tijdens de kampweek is om met kleine groepjes spelletjes te spelen en fanatiek samen te werken. Ik heb dan ook altijd kaartspelletjes bij mij in de tas! 

🌲 Ik houd van het bos en de kampweek is dan ook niet compleet zonder levend stratego in het bos! Als je mij in je groepje hebt dan zit je gebakken, wij vinden die vlag! 

 

TOT SNEL!! 

Laurens

(Kookstaf)

Meer informatie

Hoi hoi! Ik ben Laurens, woon in Leiden en studeer daar Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Naast het studeren werk ik in de thuiszorg en speel ik graag gitaar en piano. Het leukste aan kamp vind ik het zingen en voetballen tussen alle andere geweldige activiteiten door. Daarnaast is het top om met mijn medeleiding gave spellen te bedenken en het hele jaar naar een fantastische kampweek toe te mogen werken! Na een aantal jaar als dagleiding te zijn meegegaan, zal ik dit jaar onderdeel zijn van het keukenteam!

Eva

(Kookstaf)

Meer informatie
Mijn naam is Eva en ik ben 21 jaar. Ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en fotografeer ik. Dit wordt mijn eerste jaar dat ik mee ga met Kamp Scala in de keuken en ik kan niet wachten om iedereen te leren kennen! ✨

Ruben R

(Leiding)

Meer informatie
Hey! Mijn naam is Ruben, maar op kamp word ik Roest genoemd (Iedereen is nog steeds vrij me gewoon Ruben te noemen).
Dit jaar ga ik voor mijn tweede jaar mee als leiding, en zesde jaar in totaal aangezien ik ook vier jaar mee geweest ben als kind.
Ik ben 20 en zit op het Grafisch Lyceum in Utrecht waar ik Grafisch vormgeving studeer, ook als hobby teken ik graag.
Uitbreken en niet slapen is toch ook wel een beetje mijn passie, al helemaal op Kamp!

Klaartje

(Leiding/Kookstaf)

Meer informatie

Hallo allemaal! Ik ben Klaartje. Ik woon in Zoeterwoude Dorp met mijn vriend en zoontje van 5. Ik werk als griffier bij de rechtbank Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik vaak in mijn moestuin te vinden en ik houd ook erg van (berg)wandelen en fietsen. Als kind ben ik zes jaar mee geweest op kamp en daarmee is het allemaal begonnen. Ik heb het even nageteld en dit wordt mijn 24e jaar als leiding (Kamp Scala heette vroeger anders), dus ik ben hier wel een beetje de kampoma 😉. Maar het is dan ook zo ontzettend leuk om op kamp te gaan! Ik vind het altijd heerlijk om weer een beetje kind te mogen zijn, weer tikkertje en verstoppertje te spelen (in allerlei varianten), gek te doen en lol te maken met elkaar. Maar ook een spelletje aan tafel of een beetje kletsen met de kids is genieten. Ik heb er superveel zin in om dat dit jaar te beleven in de mooie bossen van de Veluwe!

Pieter

(Leiding)

Meer informatie

Hoi allemaal! Ik ben Pieter en ik ben 39 jaar. Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na een pauze van drie jaar, ga ik dit jaar alweer voor de 16e keer mee met Kamp Scala. Ik werk drie dagen als meester op een basisschool in Zoetermeer en ik heb een eigen bedrijf dat zich richt op het verzorgen van bedrijfs-/management trainingen vanuit de achterliggende filosofie van oosterse krijgskunsten. Mijn favoriete activiteiten op kamp zijn de dropping, afwassen en ijs eten in het dorp. Ik heb veel zin om weer mee te gaan dit jaar!

 Ayres

(Leiding)

Meer informatie

Hallo! Ik ben Ayres, 28 jaar oud en ik woon in Leiden. Mijn studie was Sociale Psychologie en ik werk nu voor de gemeente Leiden. Ik ga al 8 jaar mee op kamp en mijn favoriete activiteit op kamp is elk jaar iets anders! Ik hou er ook erg van om strafcorvee te geven, te zingen en om lekker gek te doen. Maar de grootste reden dat ik mee ga zijn alle leuke kinderen, leiding en de superleuke week die wij elk jaar met elkaar hebben.

Amber

(Leiding/Kookstaf)

Meer informatie

Hi! Ik ben Amber, 22 jaar en dit wordt mijn tweede jaar als kampleiding. Dit jaar ben ik niet alleen dagleiding, maar deels ook kookstaf en uiteraard ga ik mijn best doen mijn kooktalent met jullie te delen 😉
Ik kom uit Zoetermeer en studeer nu om diëtist te worden. In mijn vrije tijd vind je me vaak in sportkleding, ik hou van een leuke uitdaging en op avontuur gaan. Ik heb super veel zin in de kampweek (nog maar 3 weekjes!!) en hoop dat jullie met mij mee op avontuur willen gaan! 🔥🏕

Robin

(Leiding)

Meer informatie

Hoi allemaal!

Ik ben Robin, 25 jaar oud en ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ik ben in 2018 afgestudeerd als Grafisch Vormgever.
Nu werk ik sinds juli 2019 bij Janssen Biologic in Leiden.
Vroeger ben ik als kind ook altijd mee geweest op kamp, wat ik altijd superleuk vond!En nu ga ik al sinds 2016 mee op kamp als leiding!
Mijn lievelings- dag van kamp is de dorp dag! Ik vind het ontzettend leuk om in het dorp met alle kids en leiding een spel te doen en daarna lekker te shoppen en ijsjes te eten.
Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om met jullie een supergezellige kamp week van te maken! 
Ik kan niet wachten op de zomervakantie!

Mette

(Leiding)

Meer informatie

Irene

(Leiding)

Meer informatie
Hoi allemaal! Ik ben Irene, geboren in Zoetermeer en woon samen met mijn vriend en onze dochters van 11 en 13 jaar. Dit jaar gaan we er weer een feestje van maken, want na jaren in de keuken en daarvoor hoofdleiding te zijn geweest ben ik dit jaar weer dagleiding en zal ik jullie een heel stuk meer zien. Supergezellig!
We gaan weer lekker zingen, spelen, uitbreken, kampvuren maken en nog veel meer natuurlijk. En het thema dit jaar vind ik heel erg leuk, ik ben namelijk gek op spelletjes spelen. We hebben dan ook een hele kast vol thuis. In mijn vrij tijd doe ik graag escaperooms en ga ik graag naar het theater. Tot heel snel bij de bus 🙂.

Klaver

(Leiding)

Meer informatie
Mijn naam is Klavertje en ik ben 22 jaar. Naast dat ik nog student ben werk ik in de gehandicaptenzorg. Dit jaar zal ik voor het eerst meegaan met Kamp SCALA. Ik kijk het meest uit naar de dropping en het uitbreken. Oh nee, uitbreken daar doen we niet aan😜. 
Ik heb er zin in en tel de dagen af!!