Plezier

Met iedere dag andere spellen en activiteiten zorgen we ervoor dat ieder kind een leuke week heeft. We maken ieder jaar weer een nieuw programma, dus geen enkel kampjaar is hetzelfde.

Betaalbaar

Naast de kampprijs, betaalt ook de leiding een eigen bijdrage om mee te gaan op kamp en zoeken we actief sponsoring. Hierdoor kunnen de kampprijs zo laag mogelijk houden.

Aandacht

Wij vinden het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Daarom gaat er veel leiding mee. We doen er alles aan om te laten zien dat uw vertrouwen in ons terecht is.

Kampweek 2024 13 - 20 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De leiding van

Kamp Scala
een topteam

Vrijwilligers

Het hele jaar door voorbereiden en dan een week op kamp met een groep kinderen in de eerste week van hun vakantie. Dat kan niet zomaar iedereen! Gelukkig hebben wij een leidinggroep als geen ander. Ervaren leiding om de nieuwe leiding te helpen, showbeesten voor de bonte avond en leiding waarbij je je rust kunt vinden. Leiding die te gekke spellen verzint, leiding die een drie gangen diner kan koken voor 60 mensen en leiding die alles coordineert.  Enorm divers en toch een hecht team.

 

Kars
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi allemaal, ik ben Kars, 31 jaar oud en hoofdleiding bij Kamp Scala.

Net als de meeste andere leiding ben ik opgegroeid in Zoetermeer. Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Maastricht waar ik werk en van het bourgondische leven geniet.

In mijn vrije tijd speel ik toneel en tennis, of ga ik op zoek naar nieuw plantjes voor op mijn balkon.
Ik heb er super veel zin. Watergevechten, toneelstukjes en originele spellen. Ik kan niet wachten! Waar kijken jullie het meest naar uit?

Ruben A
(Hoofdleiding)

Meer informatie

Hoi, ik ben Ruben, 25 jaar, en ik ga voor de zevende keer mee op kamp Scala, voor de tweede keer als hoofdleiding! In het dagelijks leven doe ik een PhD Econometrie aan de Universiteit van Tilburg, dat betekent dat ik lesgeef aan studenten en onderzoek doe.
Op kamp doe ik graag k3-dansjes, voetballen en natuurlijk zing ik graag de canon over kippen met de hele groep. Bij spellen ben ik soms nóg fanatieker dan de kampkinderen en probeer ik op alle mogelijke manieren te winnen. Zorg dus dat je bij mij in het team zit deze zomer!

Klaver

(Leiding)

Meer informatie
Mijn naam is Klavertje en ik ben 22 jaar. Naast dat ik nog student ben werk ik in de gehandicaptenzorg. Dit jaar zal ik voor het eerst meegaan met Kamp SCALA. Ik kijk het meest uit naar de dropping en het uitbreken. Oh nee, uitbreken daar doen we niet aan😜.
Ik heb er zin in en tel de dagen af!!

Laurens

(Kookstaf)

Meer informatie

Hoi hoi! Ik ben Laurens, woon in Leiden en studeer daar Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Naast het studeren werk ik in de thuiszorg en speel ik graag gitaar en piano. Het leukste aan kamp vind ik het zingen en voetballen tussen alle andere geweldige activiteiten door. Daarnaast is het top om met mijn medeleiding gave spellen te bedenken en het hele jaar naar een fantastische kampweek toe te mogen werken! Na een aantal jaar als dagleiding te zijn meegegaan, zal ik dit jaar onderdeel zijn van het keukenteam!

Eva

(Kookstaf)

Meer informatie
Mijn naam is Eva en ik ben 21 jaar. Ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en fotografeer ik. Dit wordt mijn eerste jaar dat ik mee ga met Kamp Scala in de keuken en ik kan niet wachten om iedereen te leren kennen! ✨

Ruben R

(Leiding)

Meer informatie
Hey! Mijn naam is Ruben, maar op kamp word ik Roest genoemd (Iedereen is nog steeds vrij me gewoon Ruben te noemen).
Dit jaar ga ik voor mijn tweede jaar mee als leiding, en zesde jaar in totaal aangezien ik ook vier jaar mee geweest ben als kind.
Ik ben 20 en zit op het Grafisch Lyceum in Utrecht waar ik Grafisch vormgeving studeer, ook als hobby teken ik graag.
Uitbreken en niet slapen is toch ook wel een beetje mijn passie, al helemaal op Kamp!

Amber

(Leiding/Kookstaf)

Meer informatie

Hi! Ik ben Amber, 22 jaar en dit wordt mijn tweede jaar als kampleiding. Dit jaar ben ik niet alleen dagleiding, maar deels ook kookstaf en uiteraard ga ik mijn best doen mijn kooktalent met jullie te delen 😉
Ik kom uit Zoetermeer en studeer nu om diëtist te worden. In mijn vrije tijd vind je me vaak in sportkleding, ik hou van een leuke uitdaging en op avontuur gaan. Ik heb super veel zin in de kampweek (nog maar 3 weekjes!!) en hoop dat jullie met mij mee op avontuur willen gaan! 🔥🏕

Robin

(Leiding)

Meer informatie

Hoi allemaal!

Ik ben Robin, 25 jaar oud en ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ik ben in 2018 afgestudeerd als Grafisch Vormgever.
Nu werk ik sinds juli 2019 bij Janssen Biologic in Leiden.
Vroeger ben ik als kind ook altijd mee geweest op kamp, wat ik altijd superleuk vond!En nu ga ik al sinds 2016 mee op kamp als leiding!
Mijn lievelings- dag van kamp is de dorp dag! Ik vind het ontzettend leuk om in het dorp met alle kids en leiding een spel te doen en daarna lekker te shoppen en ijsjes te eten.
Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om met jullie een supergezellige kamp week van te maken! 
Ik kan niet wachten op de zomervakantie!

Mette

(Leiding)

Meer informatie