Plezier

Met iedere dag andere spellen en activiteiten zorgen we ervoor dat ieder kind een leuke week heeft. We maken ieder jaar weer een nieuw programma, dus geen enkel kampjaar is hetzelfde.

Betaalbaar

Naast de kampprijs, betaalt ook de leiding een eigen bijdrage om mee te gaan op kamp en zoeken we actief sponsoring. Hierdoor kunnen de kampprijs zo laag mogelijk houden.

Aandacht

Wij vinden het belangrijk dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Daarom gaat er veel leiding mee. We doen er alles aan om te laten zien dat uw vertrouwen in ons terecht is.

Kampweek 2022 09 - 16 juli

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Help Kamp Scala

In plaats va

Wat is er aan de hand door

Corona

Ieder jaar maken we vóór de kampweek al kosten. De grootste kostenposten zijn de bus en het kampgebouw. Dit jaar kunnen we helaas niet op kamp.
Omdat we niet kunnen inschatten wie het geld op dit moment echt nodig heeft, hebben we het geld dat door ouders is betaald, teruggestort. Dit geeft ons als kamp echter wel een groot financieel probleem.

We hebben gelukkig kunnen regelen dat de bus kosteloos geannuleerd kon worden. Het kampgebouw zal wel voor 80% betaald moeten worden. Om volgend jaar nog op kamp te kunnen gaan, zullen we dit geld op een andere manier op moeten brengen.

In plaats van op kamp gaan hebben we bedacht om gedurende de kampweek verschillende activiteiten in Zoetermeer te organiseren voor de kinderen die eigenlijk met ons mee op kamp zouden gaan.

 

 

Ieder jaar krijgen we inschrijvingen van ouders waarvoor het (geheel) betalen van de kampprijs niet mogelijk is. Wij zijn er trots op dat we, mede door uw sponsoring, deze kinderen toch mee kunnen nemen op kamp.

We hebben nog nodig:
€ 0,00 / € 3.000,00
 
Bedrag € -