Leiding

 


DSC_0755Hi! Ik ben Chantal en ben 28 jaar oud. Ik woon sinds een jaar in Rotterdam en ben weer studente. Aankomend jaar zal mijn vijfde keer zijn dat ik mee ga.  Ik geniet enorm van de kamp week, en word nu al enthousiast voor de ideeën die klaar liggen voor 2019. Actief bezig zijn, lol hebben met de kids en de fijne sfeer die er  heerst, dat maakt de week compleet.In mijn vrije tijd ben ik bij mijn gezin of vrienden te vinden, sport ik of probeer wat in elkaar te flansen in de keuken.Laat de zomer van 2017 maar beginnen, ik kijk er naar uit!

 

 


 Hoi, DSC_0778mijn naam is Alexander. Ik ben 34 jaar. Ik ben werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Als opleiding heb ik ICT MBO gedaan. Mijn hobby’s zijn fitnessen, boksen, snowboarden en gamen op de computer. Ik ben nu 4 keer mee geweest als leiding bij de kookstaf en heb het echt onwijs naar mijn zin gehad. Dit jaar ga ik weer mee in de keuken en hoop ik er weer met jullie allemaal een mooi avontuur van te maken!


DSC_0794 Ik ben Irene en ik ben als kind vaak mee geweest op kamp. Dit wordt mijn 12e jaar als leiding en ben ik samen met Ayres hoofdleiding.
Ik heb 2 dochters van 9 en 7 jaar en ik ben al 17 jaar samen met mijn lieve vriend. Ik hou van het theater, spelletjes en natuurlijk Kamp Scala!!!
Ik kan niet wachten tot het zo ver is!!!

 


DSC_0754Hey ik ben Kimberley en ben 27 jaar oud. Ik ga dit jaar alweer voor de 6e keer mee als leiding, en vind het nog steeds erg leuk! Ik vind het vooral leuk om mee te gaan omdat het altijd zo ontzettend leuk en gezellig is! Vooral jullie als kinderen maken er altijd weer een feestje van! Zelf heb ik altijd weer een jaar heimwee en kan ik niet wachten tot het weer zomervakantie is! Op naar Juli 2019!

 

 
 
 
 

Ik ben Ayres, ik ben 24 en ga voor de derde keer mee op kamp – dit jaar als hoofdleiding samen met Irene. Ik ben een sociaal psycholoog, en als als ik niet op kamp ben werk ik bij de gemeente leiden. Ik ben bang voor spinnen, hoop dat ik ooit beter gitaar ga leren spelen en ben een keer met blote voeten op een naaktslak gaan staan. Op kamp is mijn favoriete activiteit keihard zingen tijdens het afwassen, ook al is dat misschien niet het favoriete moment van alle andere aanwezigen.

Liefs, Ayres

 

 


DSC_0764
Hoi, ik ben Brenda en ben 31 jaar. Mijn hobby’s paardrijden, badmintonnen, winkelen, gezellige dingen doen met vrienden. Dit wordt mijn zevende jaar dat ik mee ga op kamp. Ik kijk er naar uit om er weer een super gezellige week van te maken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi ik ben Robin en ben 21 jaar oud en ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ik ben afgestudeerd als Grafisch Vromgever op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Dit jaar ga ik in september aan een hbo-opleiding starten.  
Ik ga dit jaar voor de 3e keer mee als leiding.
Vroeger ben ik als kind ook altijd mee geweest op kamp. Superleuk!
Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om met jullie een supergezellige kamp week van te maken! Ik kan niet wachten op de zomervakantie!


 
 
 
Hoi, ik ben Jeroen en ik ben 21 jaar. Ik ben werkzaam als constructielasser en doe op dit moment een vervolg BBL-opleiding tot constructeur. Mijn hobby’s zijn gamen en op stap gaan met vrienden. Vroeger ging ik als kind ook mee met kamp en vond dit altijd erg leuk. Dit jaar ga ik voor het eerst mee als leiding. Ik heb er zin in!
 

 

 

 

 


Hee, ik ben Marjolein en ik ben 23 jaar. In het dagelijks leven ben ik juf op een basisschool. Mijn hobby’s zijn lezen, films kijken en gezellige dingen doen met vriendinnen. ’s Nachts kun je mij wakker maken voor sushi, taart of verse muntthee.

Als kind ben ik altijd met kamp mee geweest. Dit jaar wordt mijn eerste keer als kampleiding, super veel zin in! Ik kijk erg uit naar de gezellige kampweek!

 

 

 


 

Hooi ik ben Twan ik ben 18 jaar oud en ik ga dit jaar voor het eerst mee met het scala kamp. Mijn hobby’s zijn sporten en gamen (een typische jongen dus). Ik zit zelf op hockey, maar elke sport trekt wel mijn interesse. Van tevoren kan ik al zeggen dat ik er super veel zin in heb en ik weet gewoon al dat het een fantastisch leuke week gaat worden