Kamp Scala 2019

Kamp Scala is een vakantiekamp voor kinderen van 8-12 jaar. Ieder jaar gaan we de eerste week van de zomervakantie, met ongeveer 40 kinderen een week naar een groepsaccomodatie ergens in Nederland om een fantastische week te beleven.

De leidinggroep bestaat uit ongeveer 13 enthousiaste, kundige, knotsgekke vrijwilligers. Elke leiding heeft zijn eigen talenten en samen is het een team dat ieder jaar weer een super leuke week weet neer te zetten.

Kamp Scala heeft een Protestants Christelijke achtergrond. Praktisch betekent dit dat we voor iedere maaltijd een moment stil zijn, zodat iedereen die wil danken hier de gelegenheid voor krijgt. Het is voor ons belangrijk dat er respect is voor het geloof van de ander, welk geloof dat ook mag zijn. Iedereen is dan ook welkom.

De indicatieprijs voor een hele week (van zaterdag tot en met zaterdag) mee met Kamp Scala is 140 euro. Hier zit alles in, het vervoer van en naar de kamplocatie met de bus, het eten, verblijf en eventuele excursies gedurende de week.

Omdat wij van mening zijn dat kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben, ook op kamp moeten kunnen, houden we de kosten zo laag mogelijk. Mochten de kosten alsnog te hoog zijn, dan is er in overleg in de meeste gevallen een individuele oplossing te vinden. Neem hiervoor contact op met Pieter Klaassen (kampscala@gmail.com).

Kamp Scala  zal in 2019 van 20 juli tot en met 27 juli zijn. We zitten helaas al vol, dus inschrijven is niet meer mogelijk.