Zomerkamp

Kamp Scala is een vakantiekamp voor kinderen van 8-12 jaar. Ieder jaar gaan we de eerste week van de zomervakantie, met ongeveer 40 kinderen een week naar een groepsaccomodatie ergens in Nederland om een fantastische week te beleven.

De leidinggroep bestaat uit ongeveer 13 enthousiaste, kundige, knotsgekke vrijwilligers. Elke leiding heeft zijn eigen talenten en samen is het een team dat ieder jaar weer een super leuke week weet neer te zetten.

Kamp Scala heeft een Protestants Christelijke achtergrond. Praktisch betekent dit dat we voor iedere maaltijd een moment stil zijn, zodat iedereen die wil danken hier de gelegenheid voor krijgt. Het is voor ons belangrijk dat er respect is voor het geloof van de ander, welk geloof dat ook mag zijn. Iedereen is dan ook welkom.

Omdat wij van mening zijn dat kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben, ook op kamp moeten kunnen, houden we de kosten zo laag mogelijk. Als ook deze kosten te hoog zijn, dan is er in overleg in de meeste gevallen een individuele oplossing te vinden. Neem hiervoor contact op met Pieter Klaassen (kampscala@gmail.com).